· 

Mini documentaire over Boefjes en Barista's

Benieuwd hoe een ochtendje bij Boefjes en Barista's eruit ziet? Bekijk het in deze mooie mini documentaire, gemaakt door Maaike Teernstra van POMPOEN producties op locatie Nieuwehagen - BrabantZorg.

 

Kei trots op het prachtige resultaat! Het brengt goed in beeld wat voor mooie momenten de combinatie van jong en oud brengt en hoeveel bakkies geluk wij iedere dag weer mogen serveren. Met dank aan iedereen die hieraan heeft meegewerkt! En dank aan Nieuwehagen voor de mooie tijd. Helaas moeten wij afscheid nemen bij Nieuwehagen, maar we gaan verder op de nieuwe locatie: Van Neynsel - De Taling. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Boefjes en Barista’s is een sfeervolle plek, waar ouders en kinderen aandacht hebben voor elkaar, samen spelen, de wereld verkennen, buurtgenoten ontmoeten en koffiedrinken. Of zoals wij het zeggen: een bakkie geluk. Met een gouden randje, want het is gevestigd in een woonzorgcentrum, zodat jong en oud samen kunnen genieten.

 

Boefjes en Barista's | De Eendenkooi 2 | 5223 KD 's-Hertogenbosch | 06 - 11 22 87 89 | info@boefjesenbaristas.nl