COVID-19 beleid Van Neynsel: tijdelijke sluiting Boefjes en Barista’s in De Taling

Closed until further notice because of COVID-19

Update 12 juni 2020: Stapje voor stapje krijgen de bewoners van De Taling weer wat meer vrijheid en mogen ze, beperkt en geregistreerd, bezoek ontvangen. Verder houdt Van Neynsel De Taling gesloten voor bezoekers. Houd deze website en Facebook in de gaten voor updates, zodra we weten wanneer we weer open kunnen informeren we dat hier. Wat doen wij in de tussentijd om jong en oud te verbinden? En wat kunnen jij en je boefje doen? Doe mee met de actie 'Groetjes van Boefjes' of meld je aan als vrijwilliger voor de boodschappenservice voor De Taling. 

 


Contact en locatie

Contact

 

Boefjes en Barista's

locatie wzc De Taling - Van Neynsel

De Eendenkooi 2

5223 KG 's-Hertogenbosch

 

E-mail: info@boefjesenbaristas.nl

 

Telefoon: 06 - 11 22 87 89 (tussen 9-12u)

Parkeren

 

Er is beperkte parkeergelegenheid bij De Taling, maar voldoende parkeerplaatsen rondom het ernaast gelegen sportcomplex De Schutskamp. En met de blauwe parkeerschijf kun je max. 3 uur parkeren bij winkelcentrum De Helftheuvel (tegenover De Taling).


Boefjes en Barista’s is een sfeervolle plek, waar ouders en kinderen aandacht hebben voor elkaar, samen spelen, de wereld verkennen, buurtgenoten ontmoeten en koffiedrinken. Of zoals wij het zeggen: een bakkie geluk. Met een gouden randje, want het is gevestigd in een woonzorgcentrum, zodat jong en oud samen kunnen genieten.

 

Boefjes en Barista's | De Eendenkooi 2 | 5223 KD 's-Hertogenbosch | 06 - 11 22 87 89 | info@boefjesenbaristas.nl