BELEVEN en ontdekken

Boefjes en Barista’s is een sfeervolle en gezinsvriendelijke koffiebar. Een ideale plek om samen een momentje te pakken. Niet alleen jij kunt hier helemaal jezelf zijn; je kind ook.  

 

Wij geloven dat het goed is om de fantasie, creativiteit en de zintuigen van kinderen te prikkelen. Daarom vind je bij ons duurzame, niet-alledaagse spelmaterialen in allerlei vormen, maten en texturen. Materialen die niet uitstralen hoe je ze moet gebruiken, waardoor je er alle kanten mee op kunt. Laat je verrassen door de spontane ideeën van jouw kleintje. Experimenteer met zand en water. Of verken samen het voelbord of blotevoetenpad. Bij Boefjes en Barista’s beleef je nog eens wat!

 

Boefjes en Barista’s is er speciaal op ingericht om ouders en kinderen – ook de allerkleinsten – een fijne tijd te laten beleven. Tussen de stoelen, tafels en banken is daarom veel ruimte om te lopen, te kruipen, te liggen, en om je kinderwagen te parkeren. Ook buiten in de omheinde tuin valt van alles te beleven en ontdekken. 

Boefjes en Barista’s is een sfeervolle plek, waar ouders en kinderen aandacht hebben voor elkaar, samen spelen, de wereld verkennen, buurtgenoten ontmoeten en koffiedrinken. Of zoals wij het zeggen: een bakkie geluk. Met een gouden randje, want het is gevestigd in een woonzorgcentrum, zodat jong en oud samen kunnen genieten.

 

Boefjes en Barista's | Gervenstraat 2 | 5211 PD 's-Hertogenbosch | 06 - 11 22 87 89 | info@boefjesenbaristas.nl