Archief


Archief · 01. december 2019
De feestmaand is begonnen. Ook bij Boefjes is de themahoek Sinterklaas ingericht en later deze maand komen de kerstboom en kersthoek. Meer decembernieuws in de nieuwsbrief van deze maand. Lees hem op de menukaart als je bij Boefjes en Barista's bent of bekijk hem alvast online.

Archief · 29. september 2019
De herfsteditie van de Boefjes nieuwsbrief is uit. Lees hem op de menukaart als je bij Boefjes en Barista's bent of bekijk hem alvast online.

Archief · 30. augustus 2019
De nieuwe editie van de Boefjes nieuwsbrief is uit. Met deze keer in the spotlight twee nieuwe activiteiten. Lees hem op de menukaart als je bij Boefjes en Barista's bent of bekijk hem alvast online.

Archief · 04. juli 2019
De nieuwe editie van de Boefjes nieuwsbrief is uit: thema Zomer. Lees hem op de menukaart als je bij Boefjes en Barista's bent of bekijk hem alvast online.

Archief · 09. mei 2019
De nieuwe editie van de Boefjes nieuwsbrief is uit: thema Lente. Lees hem op de menukaart als je bij Boefjes en Barista's bent of bekijk hem alvast online.

Archief · 12. februari 2019
De nieuwe editie van de Boefjes nieuwsbrief is uit: thema Carnaval. Lees hem op de menukaart als je bij Boefjes en Barista's bent of bekijk hem alvast online.

Archief · 21. december 2018
Op 21 december hebben de boefjes 87 ouderen blij gemaakt met een zelfgemaakte kerstkaart.


Archief · 06. mei 2018
Artikel in de Bossche Omroep - door Lesha Boschman: Boefjes en Barista's ontmoetingscafé voor jong en oud

Meer weergeven

Boefjes en Barista’s is een sfeervolle plek, waar ouders en kinderen aandacht hebben voor elkaar, samen spelen, de wereld verkennen, buurtgenoten ontmoeten en koffiedrinken. Of zoals wij het zeggen: een bakkie geluk. Met een gouden randje, want het is gevestigd in een woonzorgcentrum, zodat jong en oud samen kunnen genieten.

 

Boefjes en Barista's | De Eendenkooi 2 | 5223 KD 's-Hertogenbosch | 06 - 11 22 87 89 | info@boefjesenbaristas.nl