Boefjes pop-up

Vanwege corona kunnen wij tot april 2022 niet terecht in woonzorgcentra, maar we mogen wel een Boefjes pop-up organiseren op andere toffe locaties. Gezelligheid, koffiedrinken, spelen, (voor)lezen en knutselen voor ouderen voor het project Groetjes van Boefjes.

  • Maandag: Iedere maandagochtend van 10.15 tot 12.00 uur in jeugdbibliotheek Huis73 Rosmalen, Perron 3. Kijk op Supersaas voor de beschikbare dagen en reserveer een plek.
  • Woensdag: Vanaf april gaan we weer van start op locatie Van Neynsel De Taling in 's-Hertogenbosch. In verband met de voorbereidingen voor de heropening stoppen we in maart al met de activiteiten op locatie Bij Katrien. Wij zien jullie allemaal graag in De Taling vanaf 6 april. Let op: reserveren blijft verplicht. We gaan hiervoor een nieuw reserveringssysteem gebruiken, meer informatie volgt. Lees meer over Boefjes en Barista's in De Taling 

Aanmelden voor Boefjes pop-up verplicht

Alle leeftijden zijn welkom en deelname is gratis, wel even aanmelden via ons reserveringssysteem SuperSaaS. We werken met een maximum aantal deelnemers, dus reserveer op tijd een plekje.  

 

Met dank aan 

Deelname is gratis dankzij de fantastische sponsoren, donateurs en partners van het project Groetjes van Boefjes: Univé Buurtfonds, VSB Fonds, Postcodeloterij Buurtfonds, Stichting Haella, Gemeente 's-Hertogenbosch, Bij Katrien en Huis73.  

Boefjes en Barista’s is een sfeervolle plek, waar ouders, kinderen en ouderen aandacht hebben voor elkaar, samen spelen en koffiedrinken. Of zoals wij het zeggen: een bakkie geluk. Met een gouden randje, want het is gevestigd in een woonzorgcentrum, zodat jong en oud samen kunnen genieten.

Boefjes en Barista's | 06 - 27142013 | info@boefjesenbaristas.nl | initiatief van Stichting De Buurtverbinder | kvk 77619498