Praktische informatie

Openingstijden

 • IVM KERSTVAKANTIE GESLOTEN VAN 23 DECEMBER 2019 T/M 5 JANUARI 2020. Wij ontvangen jullie graag weer op maandag 6 januari 2020. 
 • Sinds 18 juni 2018 is Boefjes en Barista's locatie Nieuwehagen geopend! We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9 tot 12 uur, zodat de bewoners rustig kunnen wennen aan de komst van al dat leven in de brouwerij. En zo houden we het ook overzichtelijk voor de allerkleinste Boefjes. 
 •  Heb je net een kind naar school gebracht en wil je gelijk doorlopen naar Boefjes en Barista's? Dat kan! Je kunt om 8.30 uur ook al binnenlopen, wij zetten dan ondertussen alles klaar voor een gezellige ochtend.  

 • En is het 12 uur, maar willen jullie nog niet naar huis? Dan hoef je ook zeker niet weg: iedereen is altijd welkom in Nieuwehagen. Ook als er geen gastvrouw van Boefjes en Barista's aanwezig is. Je kunt bijvoorbeeld ook heerlijk lunchen in het restaurant van Nieuwehagen. 

Faciliteiten

 • Bij Boefjes en Barista's zorgen we voor een gevarieerd speelaanbod voor alle leeftijden. Er is bekend speelgoed, maar we ontwikkelen ook zelf materiaal dat de zintuigen prikkelt om de motoriek, fantasie en creativiteit te stimuleren. Zintuiglijk beleven is leuk, leerzaam en rustgevend.
 • We richten ons vooral op de leeftijden 0 tot 4 jaar. Komt er een ouder kindje mee, bijvoorbeeld tijdens een studiedag of schoolvakantie? Geen enkel probleem! Voor die kinderen (4+) hebben we een 'geheime' voorraad met spelmateriaal dat niet geschikt is voor de kleintjes. 
 • Wij beschikken over een grote, veilige, schaduwrijke en kindvriendelijke tuin waar jullie heerlijk kunnen spelen en relaxen. Volledig omheind, dus je kind kan niet weglopen. 
 • Naast een veilige en uitdagende speelomgeving voor alle leeftijden, zorgen wij ook graag goed voor de (gast/groot)ouders. Waar loop je tegenaan als je met kinderen naar een horecagelegenheid gaat? Wij maken het je graag gemakkelijk. Snoetenpoetsers op alle tafels, magnetron om babyvoeding op te warmen, toilet met babyverschoningsplek en potje, het 'oeps-vergeten-geen-probleem-mandje*, kinderbestek/servies, (verf)schorten, etc.  Mis je nog iets? Laat het ons weten. 

(* hydrofielluiers, monddoekjes, slabbers, flessen, billendoekjes, luiers en rompers in diverse maten)

 

Hoe werkt het?

 • Bij binnenkomst betaal je €3,- per kind (vanaf 9 maanden) en daarvoor kunnen jullie de hele ochtend gebruikmaken van alle faciliteiten, materialen, speelgoed, etc. Zowel binnen als buiten. Je bent niet verplicht consumpties af te nemen, maar heb je zin in koffie, thee of wat lekkers dan kun je dat bestellen bij de koffiebar.
 • Het is ook mogelijk een strippenkaart te kopen voor 5 bezoekjes, dan krijg je het 6e bezoek gratis. De strippenkaart bewaren wij voor je op locatie, zodat je hem ook niet kunt vergeten. En zo kun je ook een andere (gast/groot)ouder met jouw kind bij Boefjes en Barista's laten spelen. 
 • Wil je een kinderfeestje of verjaardag vieren bij Boefjes en Barista's? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Woont jouw vader of moeder in Nieuwehagen? Dan kunnen we op afspraak ook op andere tijden opengaan zodat het verjaardagsgezelschap gebruik kan maken van de faciliteiten van Boefjes en Barista's.

Iedereen is welkom! 

 

Wij willen dat iedereen zich welkom voelt bij Boefjes en Barista's om te relaxen, ontmoeten, spelen en lekkere koffie te drinken. 

 • Kom je met wandelwagen, rollator of rolstoel? Alle doorgangen zijn breed, rolstoelen kunnen aan tafel en er is genoeg ruimte om je wandelwagen te stallen.
 • Wil je borstvoeding geven? Niets natuurlijker dan dat dus voel je vrij om te voeden. Wil je liever wat meer beschut zitten? Dan kunnen wij het kamerscherm voor je plaatsen of je neemt plaats op de bank en we sluiten de gordijnen.
 • Ben je alleen? Wij ontvangen je met open armen, maken tijd voor een praatje en als je wilt brengen we je in contact met andere gasten. Tenzij je het heerlijk vind om een ochtendje voor jezelf te hebben, dan laten we je natuurlijk met rust.
 • Spreek je geen Nederlands? Geen probleem. De donderdag is inmiddels zelfs omgedoopt tot internationale ochtend :-) diverse expats en partners van expats treffen elkaar bij Boefjes. Zij hebben elkaar hier leren kennen.
 • Heb je geen kinderen, maar wel behoefte aan gezelschap in de ochtend? De koffie staat voor je klaar en ook voor een praatje wordt gezorgd. Je moet wel tegen rondslingerend speelgoed en kinderen kunnen :-) Boefjes en Barista's richt zich op iedereen die zich (zo nu en dan) een boefje voelt of een boefje is en lekker zichzelf wil zijn, ongeacht je leeftijd. Onder onze vaste gasten bevinden zich baby's van 6 weken oud en ook buurtbewoners van in de 90!
 • Wil je graag naar Boefjes en Barista's, maar kun je het financieel niet veroorloven? Dan kun je middels de Wensboom twee wensen vervullen: ga iets leuks doen met een bewoner (bijvoorbeeld wandelen of fietsen, het hoeft niks te kosten), dan krijg je als dank een waardebon van Boefjes en Barista's waarmee je een ochtend gratis entree en koffie/thee krijgt. Hiermee maak je jezelf blij én een medemens. 
 • Vind je het moeilijk om er op uit te gaan met je kind of kinderen? Om praktische of sociale redenen? Voel je vrij om dat met ons te bespreken. Je bent niet de enige die daar tegenaan loopt en wij hebben al veel ouders / verzorgers op weg geholpen. 

Loop je ergens tegenaan? Ontbreekt er iets bij Boefjes en Barista's? Laat het ons weten, dan kijken we samen naar een oplossing. 

 

Boefjes en Barista’s is een sfeervolle plek, waar ouders en kinderen aandacht hebben voor elkaar, samen spelen, de wereld verkennen, buurtgenoten ontmoeten en koffiedrinken. Of zoals wij het zeggen: een bakkie geluk. Met een gouden randje, want het is gevestigd in een woonzorgcentrum, zodat jong en oud samen kunnen genieten.

 

Boefjes en Barista's | Gervenstraat 2 | 5211 PD 's-Hertogenbosch | 06 - 11 22 87 89 | info@boefjesenbaristas.nl