COVID-19 beleid Van Neynsel: tijdelijke sluiting Boefjes en Barista’s in De Taling

Closed until further notice because of COVID-19

Update 21 juni 2021: Boefjes & Barista’s op locatie De Taling blijft tot nader order gesloten. Houd deze website en Facebook in de gaten voor updates, zodra we weten wanneer we weer open kunnen informeren we dat hier. Wat doen wij in de tussentijd om jong en oud te verbinden? En wat kunnen jij en je boefje doen? Doe mee met de actie 'Groetjes van Boefjes'! 


Praktische informatie

Openingstijden

  • We zijn open op maandag, woensdag en vrijdag van 9 tot 12 uur, zodat de bewoners rustig kunnen wennen aan de komst van al dat leven in de brouwerij. En zo houden we het ook overzichtelijk voor de allerkleinste Boefjes. 
  •  Heb je net een kind naar school gebracht en wil je gelijk doorlopen naar Boefjes en Barista's? Dat kan! Je kunt om 8.30 uur ook al binnenlopen, wij zetten dan ondertussen alles klaar voor een gezellige ochtend.  

  • En is het 12 uur, maar willen jullie nog niet naar huis? Dan hoef je ook zeker niet weg: iedereen is altijd welkom in De Taling. Je kunt bijvoorbeeld lekker blijven lunchen in het restaurant van De Taling.  

Faciliteiten

  • Bij Boefjes en Barista's zorgen we voor een gevarieerd speelaanbod voor alle leeftijden. Er is bekend speelgoed, maar we ontwikkelen ook zelf materiaal dat de zintuigen prikkelt om de motoriek, fantasie en creativiteit te stimuleren. Zintuiglijk beleven is leuk, leerzaam en rustgevend.
  • We richten ons vooral op de leeftijden 0 tot 4 jaar. Komt er een ouder kindje mee, bijvoorbeeld tijdens een studiedag of schoolvakantie? Geen enkel probleem! Voor die kinderen (4+) hebben we een 'geheime' voorraad met spelmateriaal dat niet geschikt is voor de kleintjes. 
  • Wij beschikken over een grote, veilige, schaduwrijke en kindvriendelijke tuin waar jullie heerlijk kunnen spelen en relaxen. Volledig omheind, dus je kind kan niet weglopen. 
  • Naast een veilige en uitdagende speelomgeving voor alle leeftijden, zorgen wij ook graag goed voor de (gast/groot)ouders. Waar loop je tegenaan als je met kinderen naar een horecagelegenheid gaat? Wij maken het je graag gemakkelijk. Snoetenpoetsers op alle tafels, magnetron om babyvoeding op te warmen, toilet met babyverschoningsplek en potje, het 'oeps-vergeten-geen-probleem-mandje*, kinderbestek/servies, (verf)schorten, etc.  Mis je nog iets? Laat het ons weten. 

(* hydrofielluiers, monddoekjes, slabbers, flessen, billendoekjes, luiers en rompers in diverse maten)

 

Hoe werkt het?

  • Bij binnenkomst betaal je €3,- per kind (vanaf 9 maanden) en daarvoor kunnen jullie de hele ochtend gebruikmaken van alle faciliteiten, materialen, speelgoed, etc. Zowel binnen als buiten. Je bent niet verplicht consumpties af te nemen, maar heb je zin in koffie, thee of wat lekkers dan kun je dat bestellen bij de koffiebar.
  • Het is ook mogelijk een strippenkaart te kopen voor 5 of 10 bezoekjes. De entree kost dan €2,50 per keer. De strippenkaart bewaren wij voor je op locatie, zodat je hem ook niet kunt vergeten. En zo kun je ook een andere (gast/groot)ouder met jouw kind bij Boefjes en Barista's laten spelen. 
  • Zin in iets lekkers te drinken of eten? Dan kun je dit zelf bestellen bij de counter van het restaurant. Bij binnenkomst krijg je van ons een bon, daar kun je alles op laten schrijven door het horecapersoneel. Met die bon kun je alles in één keer afrekenen voor je naar huis gaat. 

Jullie naam wekt de indruk dat er barista's werken, is dat ook zo? 

Goede vraag! Barista staat voor ons symbool voor creativiteit, ambacht, aandacht, passie én natuurlijk lekkere koffie. Wij dagen zorgcentra uit lekkere koffie(soorten) aan te bieden voor alle papa's, mama's, opa's, oma's, gastouders, etc. die met hun boefjes langskomen. Dat ontbreekt nog op veel ouder/kindvriendelijke plekken. De medewerkers van Boefjes en Barista's zijn geen barista's, maar gastvrouwen-/heren en zij zorgen ervoor dat iedereen een fijne ochtend heeft en er (duurzame) verbindingen ontstaat. 

 

 

Boefjes en Barista’s is een sfeervolle plek, waar ouders en kinderen aandacht hebben voor elkaar, samen spelen, de wereld verkennen, buurtgenoten ontmoeten en koffiedrinken. Of zoals wij het zeggen: een bakkie geluk. Met een gouden randje, want het is gevestigd in een woonzorgcentrum, zodat jong en oud samen kunnen genieten.

 

Boefjes en Barista's | De Eendenkooi 2 | 5223 KD 's-Hertogenbosch | 06 - 11 22 87 89 | info@boefjesenbaristas.nl | initiatief van Stichting De Buurtverbinder, kvk 77619498