Webshop knutselpakketten

Nieuw: de knutselboxen 'Groetjes van Boefjes'. Gevuld met allerlei knutselmateriaal waarmee kinderen vrolijke kunstwerkjes kunnen maken. Door de aanschaf van deze box steun je voor 100% het project 'Groetjes van Boefjes'. Maar je kunt ook extra bijdragen aan de postactie als wij (een aantal van) de knutselwerkjes mogen uitdelen aan de ouderen in woonzorgcentra in 's-Hertogenbosch en Rosmalen. Wil je meedoen? Pak dan de knutselwerkjes (per stuk) in en breng deze 'groetjes' naar een van de inzamelpunten. Tip: doe er een briefje bij met je naam en adres, dan kan de ontvanger eventueel ook post terugsturen. 

 

Vragen over de knutselboxen? Mail naar info@boefjesenbaristas.nl of bel naar 06 - 11 22 87 89.


Kerstactie t/m 22 december 2020: alle knutselboxen helft van de prijs!

Zolang de voorraad strekt


Alle knutselboxen zijn tijdelijk uitverkocht. Geweldig dat jullie massaal belangstelling hebben in de pakketten. Voer hieronder je e-mailadres in, dan geven wij een seintje zodra de knutselboxen weer op voorraad zijn. De volgende serie heeft een winterthema en komt in januari beschikbaar. Inschrijven voor een seintje verplicht je niet tot aankoop. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Knutselbox Herfst type 1

In deze knutselbox vind je 5 knutselprojecten, waarmee je wel 26 knutselwerkjes kunt maken! Leuk voor jezelf, maar extra leuk om weg te geven. Wat zit er o.a. in? Herfstige boekenleggers, herfstbladeren versieren met zandkunst, en nog meer... Het pakket is geschikt voor kinderen van ca. 2 tot 12 jaar. Jonge kinderen hebben wellicht wat hulp nodig, vooral met de zandkunst. Nu extra in prijs verlaagd, omdat het de laatste exemplaren zijn! 

Knutselbox thema Kerst type 1
€ 15,00

€ 7,50

  • Uitverkocht

Knutselbox Kerst type 1

In deze knutselbox vind je 6 knutselprojecten, waarmee je wel 28 knutselwerkjes kunt maken! Leuk voor jezelf, maar extra leuk om weg te geven. Wat zit er o.a. in? Kerstbomen versieren met foamstickers, kerstboomhangers rijgen, zandkunst, kerstslingers maken, en nog meer... Het pakket is geschikt voor kinderen van ca. 2 tot 12 jaar. De kleintjes hebben wellicht wat hulp nodig, vooral met de zandkunst. Nu voor de helft van de prijs, omdat het al bijna kerst is! 

 

Knutselbox thema Kerst type 1
€ 18,00

€ 9,00

  • Uitverkocht

Knutselbox Kerst type 2

In deze knutselbox vind je 6 knutselprojecten, waarmee je wel 28 knutselwerkjes kunt maken! Leuk voor jezelf, maar extra leuk om weg te geven. Wat zit er o.a. in? Kerstfiguren van krimpie dinkie, kerstboomhangers rijgen, kerstbalkaarten, en nog meer... Het pakket is geschikt voor kinderen van ca. 2 tot 12 jaar. Jonge kinderen hebben wellicht wat hulp nodig, in elk geval bij de krimpie dinkie die de oven in moet. Nu voor de helft van de prijs, omdat het al bijna kerst is! 

Knutselbox thema Kerst type 1
€ 18,00

€ 9,00

  • Uitverkocht

Boefjes en Barista’s is een sfeervolle plek, waar ouders en kinderen aandacht hebben voor elkaar, samen spelen, de wereld verkennen, buurtgenoten ontmoeten en koffiedrinken. Of zoals wij het zeggen: een bakkie geluk. Met een gouden randje, want het is gevestigd in een woonzorgcentrum, zodat jong en oud samen kunnen genieten.

 

Boefjes en Barista's | De Eendenkooi 2 | 5223 KD 's-Hertogenbosch | 06 - 11 22 87 89 | info@boefjesenbaristas.nl