Kerstkaartenactie

Op 21 december organiseerde Boefjes en Barista's een kerstactiviteit. De hele ochtend konden kinderen en ouderen knutselen, kerstliedjes zingen en naar kerstverhalen luisteren. De oudere kinderen (4+) konden meedoen aan de kaartenactie. Hiermee haakten wij aan bij de actie van het Nationaal Ouderenfonds: maak ouderen blij met een kerstkaart en ga hiermee de strijd aan tegen eenzaamheid. In een ochtendje hebben de kinderen 87 kerstkaarten geknutseld en geschreven voor (voor hen onbekende) ouderen. Een deel hebben zij persoonlijk overhandigd aan bewoners van Nieuwehagen en het andere deel in de brievenbussen bezorgd bij omliggende seniorenwoningen. 

 

Boefjes en Barista’s is een sfeervolle plek, waar ouders en kinderen aandacht hebben voor elkaar, samen spelen, de wereld verkennen, buurtgenoten ontmoeten en koffiedrinken. Of zoals wij het zeggen: een bakkie geluk. Met een gouden randje, want het is gevestigd in een woonzorgcentrum, zodat jong en oud samen kunnen genieten.

 

Boefjes en Barista's | 06 - 11 22 87 89 | info@boefjesenbaristas.nl | initiatief van Stichting De Buurtverbinder, kvk 77619498

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.