Actueel · 20. februari 2020
Blij en trots om dit bericht met jullie te mogen delen: vanaf maandag 2 maart zijn jullie iedere maandag, woensdag en vrijdag (9-12u) van harte welkom bij De Taling (Van Neynsel).

Actueel · 28. januari 2020
De meeste senioren in zorgcentrum Nieuwehagen in ‘s-Hertogenbosch hebben geen idee wat een barista is. Ze zijn geboren in een tijd van filterkoffie. Maar sinds vorige zomer weten ze wel wat boefjes zijn. Dat zijn de kinderen die vijf dagen in de week samen met hun ouders langskomen. Lees verder in het artikel van het VWS-programma 'Eén tegen eenzaamheid.

Actueel · 23. januari 2020
Het nieuwe jaar is begonnen. Er staan weer leuke knutselactiviteiten op de planning en ook het gymuurtje op vrijdag gaat weer van start. Vanaf februari richten we de themahoek carnavalesk in, tot die tijd de mini Boefjes koffiebar. Lees de nieuwsbrief op de menukaart als je bij Boefjes en Barista's bent of bekijk hem alvast online.

Actueel · 06. januari 2020
Artikel in het Brabants Dagblad - door Paul Roovers: Boefjes & Barrista's is te succesvol. Fotografie: Don Bolsius

Actueel · 06. januari 2020
Heb jij je al aangemeld voor het generatiediner De Draaitafel? Gezellig eten met verschillende generaties op zaterdag 18 januari. Laat je verrassen! Meer nieuws in de nieuwsbrief van januari. Lees hem op de menukaart als je bij Boefjes en Barista's bent of bekijk hem alvast online.


Archief · 01. december 2019
De feestmaand is begonnen. Ook bij Boefjes is de themahoek Sinterklaas ingericht en later deze maand komen de kerstboom en kersthoek. Meer decembernieuws in de nieuwsbrief van deze maand. Lees hem op de menukaart als je bij Boefjes en Barista's bent of bekijk hem alvast online.

Archief · 29. september 2019
De herfsteditie van de Boefjes nieuwsbrief is uit. Lees hem op de menukaart als je bij Boefjes en Barista's bent of bekijk hem alvast online.

Archief · 30. augustus 2019
De nieuwe editie van de Boefjes nieuwsbrief is uit. Met deze keer in the spotlight twee nieuwe activiteiten. Lees hem op de menukaart als je bij Boefjes en Barista's bent of bekijk hem alvast online.

Archief · 04. juli 2019
De nieuwe editie van de Boefjes nieuwsbrief is uit: thema Zomer. Lees hem op de menukaart als je bij Boefjes en Barista's bent of bekijk hem alvast online.

Meer weergeven

Boefjes en Barista’s is een sfeervolle plek, waar ouders en kinderen aandacht hebben voor elkaar, samen spelen, de wereld verkennen, buurtgenoten ontmoeten en koffiedrinken. Of zoals wij het zeggen: een bakkie geluk. Met een gouden randje, want het is gevestigd in een woonzorgcentrum, zodat jong en oud samen kunnen genieten.

 

Boefjes en Barista's | De Eendenkooi 2 | 5223 KD 's-Hertogenbosch | 06 - 11 22 87 89 | info@boefjesenbaristas.nl