Boefjes en Barista's tijdens de carnavalsvakantie
08. februari 2024
Op maandag 12 februari is Boefjes en Barista's Berckelhof gesloten in verband met carnaval. Op woensdag 14 februari zijn we gewoon open in Den Bosch en hebben we speciaal voor de carnavalsvakantie extra activiteiten gepland: spelletjes, bewegen, knutselen en een bingospeurtocht. Allemaal ook geschikt voor oudere kinderen, die normaal gesproken op school zitten. En natuurlijk vergeten we niet dat het Valentijnsdag is💓 en hebben we een lief knutselwerk voor de ouderen.

Carnaval bij Boefjes en Barista's
02. februari 2024
Haal je verkleedkleren tevoorschijn en vier samen met ons carnaval bij Boefjes en Barista's. De komende twee woensdagen staan in het teken van carnaval. We zorgen voor passende aankleding en hebben een speciale kleurplaat. Gezellig om samen te kleuren en daarna aan een van de bewoners te geven. En wist je dat we ons eigen 'Boefjes' embleem hebben?

Kerstsluiting
22. december 2023
In verband met de feestdagen is Boefjes en Barista's is gesloten tussen 25 december en 2 januari. Vanaf 3 januari zien we jullie allemaal graag weer terug in Den Bosch en Eindhoven. 3 januari is Boefjes en Barista's Zuiderschans geopend. Ook de oudere kinderen zijn dan van harte welkom om gezellig te komen spelen en knutselen. Wij willen iedereen bedanken voor alle geluksmomenten en het speelplezier dat we samen hebben gedeeld afgelopen jaar en het hele team van Boefjes en Barista's wenst...

Kerst bij Boefjes en Barista's
06. december 2023
Nu de dagen weer korter en kouder zijn is het tijd om de lichtjes aan te doen. Bij Boefjes en Barista's zijn we helemaal klaar voor kerstmis. Alles is mooi versierd en we hebben speciale activiteiten voor de kinderen. En natuurlijk drinken we daarbij onze heerlijke koffie, warme choco of de speciale Boefjeskoffie.

Sinterklaas bij Boefjes en Barista's
18. november 2023
Boefjes en Barista's is helemaal klaar voor Sinterklaas. Help jij ons mee met het uitdelen van de pakjes? Of kom je gezellig samen met ons Sinterklaasliedjes zingen?

Herfstvakantie
14. oktober 2023
Deze herfstvakantie bij Boefjes en Barista's: spelletjes, bewegen, knutselen en een bingospeurtocht. Speciale activiteiten ook voor oudere kinderen die schoolvakantie hebben.

Zomerweken bij Boefjes en Barista's
07. juli 2023
Zomerweken bij Boefjes en Barista's. Tijdens de zomervakantie zijn we gewoon open. Ook de oudere boefjes zijn welkom om gezellig te komen spelen.

Nu ook Boefjes en Barista's in Eindhoven
01. juni 2023
Boefjes en Barista's gaat opent een locatie in Eindhoven. Vanaf 5 juni kunnen ouders met hun jonge kinderen elke maandagochtend tussen 9 en 12 uur komen spelen en gezellig koffiedrinken bij Vitalis Berckelhof. Vitalis Berckelhof ligt in de wijk Tongelre in een kindvriendelijke buurt, dichtbij een (speel)veld en basisschool. Het is makkelijk te bereiken met de fiets of auto. Ook in Eindhoven vind je onze bekende speelhoeken en spe(e)activiteiten en natuurlijk onze lekkere koffie en thee....

Wij maken kans op een Appeltje van Oranje
26. mei 2023
Boefjes en Barista's is een van de kanshebbers voor een Appeltje van Oranje. Koningin Maxima rijkt deze prijs jaarlijks uit aan sociale projecten. Het thema van dit jaar is Bruggenbouwers in de buurt. Boefjes en Barista's is kanshebber, omdat wij verschillende generaties met elkaar in contact brengen. Help jij ons mee? Klik dan op de knop om te stemmen.

Pasen
21. maart 2023
Help jij paashaas Catinka een handje mee? Samen verstoppen jullie en brengen jullie de paaseitjes rond. Weet je ze nog allemaal te vinden? En uiteraard hebben we mooie kleurplaten en knutselactiviteiten die je kunt maken.

Meer weergeven

Boefjes en Barista’s is een sfeervolle plek, waar ouders, kinderen en ouderen samen spelen, spelletjes doen, knutselen, bewegen en koffiedrinken. Of zoals wij het zeggen: een bakkie geluk. Met een gouden randje, want het is gevestigd in een woonzorgcentrum, zodat jong en oud samen kunnen genieten.

Boefjes en Barista's | 06 - 27142013 | info@boefjesenbaristas.nl | initiatief van Stichting De Buurtverbinder | kvk 77619498