Sinterklaas bij Boefjes en Barista's
18. november 2023
Boefjes en Barista's is helemaal klaar voor Sinterklaas. Help jij ons mee met het uitdelen van de pakjes? Of kom je gezellig samen met ons Sinterklaasliedjes zingen?

Herfstvakantie
14. oktober 2023
Deze herfstvakantie bij Boefjes en Barista's: spelletjes, bewegen, knutselen en een bingospeurtocht. Speciale activiteiten ook voor oudere kinderen die schoolvakantie hebben.

Zomerweken bij Boefjes en Barista's
07. juli 2023
Zomerweken bij Boefjes en Barista's. Tijdens de zomervakantie zijn we gewoon open. Ook de oudere boefjes zijn welkom om gezellig te komen spelen.

Nu ook Boefjes en Barista's in Eindhoven
01. juni 2023
Boefjes en Barista's gaat opent een locatie in Eindhoven. Vanaf 5 juni kunnen ouders met hun jonge kinderen elke maandagochtend tussen 9 en 12 uur komen spelen en gezellig koffiedrinken bij Vitalis Berckelhof. Vitalis Berckelhof ligt in de wijk Tongelre in een kindvriendelijke buurt, dichtbij een (speel)veld en basisschool. Het is makkelijk te bereiken met de fiets of auto. Ook in Eindhoven vind je onze bekende speelhoeken en spe(e)activiteiten en natuurlijk onze lekkere koffie en thee....

Wij maken kans op een Appeltje van Oranje
26. mei 2023
Boefjes en Barista's is een van de kanshebbers voor een Appeltje van Oranje. Koningin Maxima rijkt deze prijs jaarlijks uit aan sociale projecten. Het thema van dit jaar is Bruggenbouwers in de buurt. Boefjes en Barista's is kanshebber, omdat wij verschillende generaties met elkaar in contact brengen. Help jij ons mee? Klik dan op de knop om te stemmen.

Pasen
21. maart 2023
Help jij paashaas Catinka een handje mee? Samen verstoppen jullie en brengen jullie de paaseitjes rond. Weet je ze nog allemaal te vinden? En uiteraard hebben we mooie kleurplaten en knutselactiviteiten die je kunt maken.

Carnavalsvakantie
21. februari 2023
Speciaal voor de carnavalsvakantie hebben wij extra activiteiten gepland bij Boefjes en Barista's: spelletjes, bewegen, knutselen en een bingospeurtocht. Allemaal ook geschikt voor oudere kinderen, die normaal gesproken op school zitten. Vooral de bingospeurtocht zullen zij leuk vinden. Natuurlijk mag er ook vrij gespeeld worden.

Carnaval bij Boefjes en Barista's
07. februari 2023
Haal je verkleedkleren tevoorschijn en vier samen met ons carnaval bij Boefjes en Barista's. De komende twee woensdagen staan in het teken van carnaval. We zorgen voor passende aankleding en hebben een speciale kleurplaat. Gezellig om samen te kleuren en daarna aan een van de bewoners te geven. En wist je dat we ons eigen 'Boefjes' embleem hebben?

Samen gezellig een boekje lezen; Nationale voorleesdagen bij Boefjes en Barista's
23. januari 2023
Samen een boekje lezen! Hoe leuk is dat. Deze week zijn de Nationale voorleesdagen en ook bij Boefjes en Barista's doen we hieraan mee. Kom woensdag en vrijdag naar Boefjes en Barista's en geniet van de mooie verhaaltjes voorgelezen door de bewoners van De Taling en Antoniegaarde. Samen een boek lezen, bekijken en erover praten en vertellen, draagt bij aan een goede taalontwikkeling. Voorlezen is een gezellig moment voor jong en oud. Samen de verhalen in boeken ontdekken is de start van een...

Nieuwe locatie: Boefjes in de Zuiderschans
19. januari 2023
Boefjes en Barista's gaat verhuizen: per 1 februari iedere woensdag in de Zuiderschans (Sweelinckplein 12, 's-Hertogenbosch). Voor de vrijdag zoeken we nog een alternatieve locatie.

Meer weergeven

Boefjes en Barista’s is een sfeervolle plek, waar ouders, kinderen en ouderen samen spelen, spelletjes doen, knutselen, bewegen en koffiedrinken. Of zoals wij het zeggen: een bakkie geluk. Met een gouden randje, want het is gevestigd in een woonzorgcentrum, zodat jong en oud samen kunnen genieten.

Boefjes en Barista's | 06 - 27142013 | info@boefjesenbaristas.nl | initiatief van Stichting De Buurtverbinder | kvk 77619498