Samen gezellig een boekje lezen; Nationale voorleesdagen bij Boefjes en Barista's
23. januari 2023
Samen een boekje lezen! Hoe leuk is dat. Deze week zijn de Nationale voorleesdagen en ook bij Boefjes en Barista's doen we hieraan mee. Kom woensdag en vrijdag naar Boefjes en Barista's en geniet van de mooie verhaaltjes voorgelezen door de bewoners van De Taling en Antoniegaarde. Samen een boek lezen, bekijken en erover praten en vertellen, draagt bij aan een goede taalontwikkeling. Voorlezen is een gezellig moment voor jong en oud. Samen de verhalen in boeken ontdekken is de start van een...

Nieuwe locatie: Boefjes in de Zuiderschans
19. januari 2023
Boefjes en Barista's gaat verhuizen: per 1 februari iedere woensdag in de Zuiderschans (Sweelinckplein 12, 's-Hertogenbosch). Voor de vrijdag zoeken we nog een alternatieve locatie.

Kerst bij Boefjes en Barista's
13. december 2022
Nu de dagen weer korter en kouder zijn is het tijd om de lichtjes aan te doen. Bij Boefjes en Barista's zijn we helemaal klaar voor kerstmis. Alles is mooi versierd en we hebben speciale activiteiten voor de kinderen. En natuurlijk drinken we daarbij onze heerlijke koffie, warme choco of de speciale Boefjeskoffie.

Hoera! Sinterklaas is weer in het land
23. november 2022
Boefjes en Barista's is helemaal klaar voor Sinterklaas. Help jij ons mee met het uitdelen van de pakjes? Of kom je gezellig samen met ons Sinterklaasliedjes zingen?

Herfstvakantie
18. oktober 2022
Deze herfstvakantie bij Boefjes en Barista's: spelletjes, bewegen, knutselen en een bingospeurtocht. Speciale activiteiten ook voor oudere kinderen die schoolvakantie hebben.

Boefjes in Antoniegaarde
25. april 2022
Vanaf 13 mei is Boefjes en Barista's iedere vrijdagochtend geopend van 9 tot 11.30 uur in de Brasserie van Antoniegaarde. Kom gezellig koffiedrinken en spelen en ontmoet andere ouders, kinderen en bewoners.

Weer open in De Taling
09. maart 2022
Vanaf 6 april zijn wij iedere woensdagochtend geopend in De Taling. Kom gezellig koffiedrinken en spelen en ontmoet andere ouders, kinderen en bewoners.

Baristakennis bijspijkeren
07. maart 2022
Onze buurtbevinders hebben een training gehad voor basisskills barista

Boefjes en Barista's wint IGNITE Award 2021
28. oktober 2021
Initiatiefnemer Carlijn van den Berge van Boefjes en Barista's heeft vanavond in een spannende finale de strijd om de IGNITE Award 2021 gewonnen!

Een ochtend bij Boefjes en Barista's
25. oktober 2021
Bij Boefjes en Barista’s is iedereen welkom: van 0 tot 100+. Drie generaties gaan samen koffiedrinken, spelen, knutselen en bewegen en maken nieuwe vrienden. Bekijk in deze video hoe zo'n gezellige ochtend eruit ziet.

Meer weergeven

Boefjes en Barista’s is een sfeervolle plek, waar ouders, kinderen en ouderen samen spelen, spelletjes doen, knutselen, bewegen en koffiedrinken. Of zoals wij het zeggen: een bakkie geluk. Met een gouden randje, want het is gevestigd in een woonzorgcentrum, zodat jong en oud samen kunnen genieten.

Boefjes en Barista's | 06 - 27142013 | info@boefjesenbaristas.nl | initiatief van Stichting De Buurtverbinder | kvk 77619498