Boefjes in Antoniegaarde
25. april 2022
Vanaf 13 mei is Boefjes en Barista's iedere vrijdagochtend geopend van 9 tot 11.30 uur in de Brasserie van Antoniegaarde. Kom gezellig koffiedrinken en spelen en ontmoet andere ouders, kinderen en bewoners.

Weer open in De Taling
09. maart 2022
Vanaf 6 april zijn wij iedere woensdagochtend geopend in De Taling. Kom gezellig koffiedrinken en spelen en ontmoet andere ouders, kinderen en bewoners.

Baristakennis bijspijkeren
07. maart 2022
Onze buurtbevinders hebben een training gehad voor basisskills barista

Boefjes en Barista's wint IGNITE Award 2021
28. oktober 2021
Initiatiefnemer Carlijn van den Berge van Boefjes en Barista's heeft vanavond in een spannende finale de strijd om de IGNITE Award 2021 gewonnen!

Een ochtend bij Boefjes en Barista's
25. oktober 2021
Bij Boefjes en Barista’s is iedereen welkom: van 0 tot 100+. Drie generaties gaan samen koffiedrinken, spelen, knutselen en bewegen en maken nieuwe vrienden. Bekijk in deze video hoe zo'n gezellige ochtend eruit ziet.

Boefjes pop-up in 's-Hertogenbosch en Rosmalen
06. september 2021
Voorlopig nog geen Boefjes en Barista's op locatie De Taling, maar wel 2 pop-up Boefjes locaties: iedere maandagochtend in de Rosmalense bieb en woensdagochtenden in huiskamer Bij Katrien in 's-Hertogenbosch.

Stem op Boefjes en Barista's!
01. september 2021
Wij zijn genomineerd voor de IGNITE Award! Draag jij Boefjes en Barista's een warm hart toe? Stem dan op ons!

Postactie: Groetjes van Boefjes
08. juli 2021
Kom in actie voor oudere buurtgenoten. Knutsel vrolijke post en stuur deze naar Boefjes en Barista's, dan zorgen wij voor verspreiding onder de bewoners van woonzorgcentra in 's-Hertogenbosch en Rosmalen.

Postactie: Groetjes van Boefjes
01. december 2020
Kom in actie voor oudere buurtgenoten. Kom naar een van de knutselactiviteiten of knutsel zelf vrolijke post en stuur deze naar Boefjes en Barista's, dan zorgen wij voor verspreiding onder de bewoners van woonzorgcentra in 's-Hertogenbosch en Rosmalen.

Nieuwe generatie ouderen langer thuis
25. november 2020
Carlijn en Harry promoten Boefjes en Barista's tijdens de conferentie 'Een nieuwe generatie ouderen langer thuis' op 25 november 2020. Korte teaser tijdens de parade van pitches en een interview tijdens de talkshow. De rest van de dag zaten zij klaar achter de digitale infostand.

Meer weergeven

Boefjes en Barista’s is een sfeervolle plek, waar ouders, kinderen en ouderen aandacht hebben voor elkaar, samen spelen en koffiedrinken. Of zoals wij het zeggen: een bakkie geluk. Met een gouden randje, want het is gevestigd in een woonzorgcentrum, zodat jong en oud samen kunnen genieten.

Boefjes en Barista's | 06 - 27142013 | info@boefjesenbaristas.nl | initiatief van Stichting De Buurtverbinder | kvk 77619498