Boefjes en Barista's wint IGNITE Award 2021
Actueel · 28. oktober 2021
Initiatiefnemer Carlijn van den Berge van Boefjes en Barista's heeft vanavond in een spannende finale de strijd om de IGNITE Award 2021 gewonnen!

Boefjes pop-up in 's-Hertogenbosch en Rosmalen
Actueel · 06. september 2021
Voorlopig nog geen Boefjes en Barista's op locatie De Taling, maar wel 2 pop-up Boefjes locaties: iedere maandagochtend in de Rosmalense bieb en woensdagochtenden in huiskamer Bij Katrien in 's-Hertogenbosch.

Stem op Boefjes en Barista's!
Archief · 01. september 2021
Wij zijn genomineerd voor de IGNITE Award! Draag jij Boefjes en Barista's een warm hart toe? Stem dan op ons!

Postactie: Groetjes van Boefjes
Actueel · 08. juli 2021
Kom in actie voor oudere buurtgenoten. Knutsel vrolijke post en stuur deze naar Boefjes en Barista's, dan zorgen wij voor verspreiding onder de bewoners van woonzorgcentra in 's-Hertogenbosch en Rosmalen.

Postactie: Groetjes van Boefjes
Actueel · 01. december 2020
Kom in actie voor oudere buurtgenoten. Kom naar een van de knutselactiviteiten of knutsel zelf vrolijke post en stuur deze naar Boefjes en Barista's, dan zorgen wij voor verspreiding onder de bewoners van woonzorgcentra in 's-Hertogenbosch en Rosmalen.

Nieuwe generatie ouderen langer thuis
Actueel · 25. november 2020
Carlijn en Harry promoten Boefjes en Barista's tijdens de conferentie 'Een nieuwe generatie ouderen langer thuis' op 25 november 2020. Korte teaser tijdens de parade van pitches en een interview tijdens de talkshow. De rest van de dag zaten zij klaar achter de digitale infostand.

Mini documentaire over Boefjes en Barista's
Actueel · 23. maart 2020
Benieuwd hoe een ochtendje bij Boefjes en Barista's eruit ziet? Bekijk het in deze mooie mini documentaire gemaakt op locatie Nieuwehagen.

Archief · 18. maart 2020
Vrijwilligers gezocht die een of meer dagen enkele uurtjes willen meehelpen met de boodschappenservice die wij opzetten voor de bewoners van De Taling.

Archief · 17. maart 2020
Kom in actie voor de bewoners van De Taling - Van Neynsel. Stuur je post naar Boefjes en Barista's, dan zorgen wij voor verspreiding onder de bewoners die geen bezoek mogen ontvangen.

Actueel · 10. maart 2020
COVID-19 beleid Van Neynsel: tijdelijke sluiting Boefjes en Barista’s in De Taling. Closed until further notice because of COVID-19.

Meer weergeven

Boefjes en Barista’s is een sfeervolle plek, waar ouders en kinderen aandacht hebben voor elkaar, samen spelen, de wereld verkennen, buurtgenoten ontmoeten en koffiedrinken. Of zoals wij het zeggen: een bakkie geluk. Met een gouden randje, want het is gevestigd in een woonzorgcentrum, zodat jong en oud samen kunnen genieten.

 

Boefjes en Barista's | 06 - 11 22 87 89 | info@boefjesenbaristas.nl | initiatief van Stichting De Buurtverbinder, kvk 77619498