Locaties

Boefjes en Barista's zit inmiddels op enkele locaties in Nederland. Het is onze droom om overal in Nederland een plek te bieden waar ouders en jonge kinderen naartoe kunnen voor een gezellige ochtend met elkaar én met andere mensen uit de buurt. 

 

Extra leuk: een strippenkaart van Boefjes en Barista's kun je op alle locaties gebruiken.

's Hertogenbosch | Wij zijn zuiderschans

 Adres

Sweelinckplein 12 in 's-Hertogenbosch (tegenover het Sint-Janslyceum).

 

Wanneer

Elke woensdag tussen 9 - 12 uur (open inloop)

 


Eindhoven | Vitalis Berckelhof

Adres

Vitalis Berckelhof

Generaal Cronjéstraat 3, 5642 MH Eindhoven

 

Wanneer:

Elke maandag tussen 9 - 12 uur. (open inloop)

 


Ben jij een echte buurtverbinder?

Breng jij graag mensen met elkaar in contact? Vind jij het leuk om zowel met kleine kinderen als met ouderen te werken? Creëer jij graag geluksmomentjes tijdens een ontmoetingsochtend? Dan is de rol van buurtverbinder misschien wel iets voor jou.

 

Elke locatie van Boefjes en Barista's heeft een vaste buurtverbinder. Deze buurtverbinder is verantwoordelijk voor een of meerdere locaties. Je organiseert spel- en knutselactiviteiten voor de kinderen en zorgt voor de kleine koffiebar van Boefjes en Baristas. Je bent het vaste aanspreekpunt voor de ouders, de ouderen en de zorgorganisatie. Je wordt ondersteunt door een pool van vrijwilligers die samen met jou zorgen voor een gezellige Boefjes ochtend. Uiteraard werk je samen met de backoffice die jou ondersteunt bij de voorbereidingen.

 

Vrijwilligers

Onze vaste buurtverbinder werkt altijd samen met een of meerdere vrijwilligers per locatie. Samen vormen jullie het team van Boefjes en Barista's en bezorgen jullie alle deelnemers een gezellige en ontspannen ochtend. Je ondersteunt de buurtverbinder bij de ontvangst van de deelnemers, de activiteiten en de koffiebar.

 

Heb jij interesse om als vrijwilliger voor Boefjes en Barista's aan de slag te gaan? Vul dan onderstaand inschrijfformulier in. 

 

Contact

Heb je een andere vraag of wil je meer weten over ons? Stuur dan een e-mail naar info@boefjesenbaristas.nl

Boefjes en Barista’s is een sfeervolle plek, waar ouders, kinderen en ouderen samen spelen, spelletjes doen, knutselen, bewegen en koffiedrinken. Of zoals wij het zeggen: een bakkie geluk. Met een gouden randje, want het is gevestigd in een woonzorgcentrum, zodat jong en oud samen kunnen genieten.

Boefjes en Barista's | 06 - 27142013 | info@boefjesenbaristas.nl | initiatief van Stichting De Buurtverbinder | kvk 77619498