Locaties

Boefjes en Barista's zit inmiddels op enkele locaties in Nederland. Het is onze droom om overal in Nederland een plek te bieden waar ouders en jonge kinderen naartoe kunnen voor een gezellige ochtend met elkaar én met andere mensen uit de buurt. 

 

Extra leuk: een strippenkaart van Boefjes en Barista's kun je op alle locaties gebruiken.

Wij zijn zuiderschans - 's Hertogenbosch

Wij zijn Zuiderschans is een levendige omgeving waarin mensen wonen, ontmoeten en werken. Kortom, waar geleefd wordt. 

 

Elke woensdag van 9 - 12 uur is Boefjes en Barista's aanwezig in de ruime en lichte ontmoetingsruimte. Er zijn verschillende zithoeken en voor de kleintjes is er voldoende plek om heerlijk te spelen. 

 

Uiteraard zijn ook op deze locatie alle voorzieningen aanwezig voor jouw kindje. Denk bijvoorbeeld aan verschoningskussens en toetenboeners.

 

Buurtverbinder Catinka en haar team heten je van harte welkom.

 

 Adres

Sweelinckplein 12 in 's-Hertogenbosch (tegenover het Sint-Janslyceum).


Vitalis Berckelhof - Eindhoven

Berckelhof ligt in de wijk Tongelre in een kindvriendelijke buurt, dichtbij een (speel)veld en basisschool.

 

Elke maandag van 9 - 12 uur is Boefjes en Barista's aanwezig in de ruime en lichte ontmoetingsruimte. Er zijn verschillende zithoeken en voor de kleintjes is er voldoende plek om heerlijk te spelen. 

 

Uiteraard zijn ook op deze locatie alle voorzieningen aanwezig voor jouw kindje. Denk bijvoorbeeld aan verschoningskussens en toetenboeners.

 

Buurtverbinders Carlijn en Catinka team heten je van harte welkom.

 

 Adres

Vitalis Berckelhof

Generaal Cronjéstraat 3

5642 MH Eindhoven


Ben jij een echte buurtverbinder?

Breng jij graag mensen met elkaar in contact? Vind jij het leuk om zowel met kleine kinderen als met ouderen te werken? Creëer jij graag geluksmomentjes tijdens een ontmoetingsochtend? Dan is de rol van buurtverbinder misschien wel iets voor jou.

 

Elke locatie van Boefjes en Barista's heeft een vaste buurtverbinder. Deze buurtverbinder is verantwoordelijk voor een of meerdere locaties. Je organiseert spel- en knutselactiviteiten voor de kinderen en zorgt voor de kleine koffiebar van Boefjes en Baristas. Je bent het vaste aanspreekpunt voor de ouders, de ouderen en de zorgorganisatie. Je wordt ondersteunt door een pool van vrijwilligers die samen met jou zorgen voor een gezellige Boefjes ochtend. Uiteraard werk je samen met de backoffice die jou ondersteunt bij de voorbereidingen.

 

Vrijwilligers

Onze vaste buurtverbinder werkt altijd samen met een of meerdere vrijwilligers per locatie. Samen vormen jullie het team van Boefjes en Barista's en bezorgen jullie alle deelnemers een gezellige en ontspannen ochtend. Je ondersteunt de buurtverbinder bij de ontvangst van de deelnemers, de activiteiten en de koffiebar.

 

Heb jij interesse in de rol van buurtverbinder of vrijwiller? Of wil je meer weten over ons? Stuur dan een e-mail naar info@boefjesenbaristas.nl. Op dit moment zoeken we vooral vrijwilligers voor onze locatie in Eindhoven.

Boefjes en Barista’s is een sfeervolle plek, waar ouders, kinderen en ouderen samen spelen, spelletjes doen, knutselen, bewegen en koffiedrinken. Of zoals wij het zeggen: een bakkie geluk. Met een gouden randje, want het is gevestigd in een woonzorgcentrum, zodat jong en oud samen kunnen genieten.

Boefjes en Barista's | 06 - 27142013 | info@boefjesenbaristas.nl | initiatief van Stichting De Buurtverbinder | kvk 77619498