Postactie De Taling: Groetjes van Boefjes

Update 12 juni 2020: Stapje voor stapje krijgen de bewoners van De Taling weer wat meer vrijheid en mogen ze, beperkt en geregistreerd, bezoek ontvangen. Verder houdt Van Neynsel De Taling gesloten voor bezoekers. Boefjes & Barista’s op locatie De Taling blijft dus ook tot nader order gesloten. 

 

Een bizarre tijd voor iedereen, maar zeker ook voor al die ouderen die lange tijd de deur niet uit mochten en geen bezoek mochten ontvangen. Wij willen graag wat doen om toch wat vreugde te brengen in de 152 (!) woningen van De Taling. Doe je mee? 

 

Kom in actie

Teken, knutsel, schilder, koop, schrijf, haak, brei, strijkkraal, loom, bouw, fröbel iets voor de bewoners van De Taling. Iedere eigen (creatieve) invulling is welkom. Denk niet alleen aan vrolijke kaarten en tekeningen, maar bijvoorbeeld ook andere vormen van vermaak zoals raadsels, moppen, woordzoekers, sudoku's, etc. Alle vrolijke post is goed! Ga aan de slag met je boefje(s) en fröbel en schrijf zelf ook gezellig mee. Hoe meer post, hoe beter! De bewoners kun je ook blij maken met een puzzelboekje of tijdschrift. 

 

Postbussen

Breng jullie post niet rechtstreeks naar De Taling, maar stop het in de brievenbus van een van onderstaande inzamelpunten. Dan zorgen wij ervoor dat alle post eerlijk verdeeld en verspreid wordt over de bewoners. Er zijn 152 brievenbussen te vullen, dus houd je vooral niet in :-)

 

Inzamelpunten

* DB Zuid: Pettelaarseweg 268

* DB West: Lagemorgenlaan 31

* De Donk: Donkse Dreef 250

* Maaspoort: Braspenninglaan 107

* Empel: Berenklauw 198

* De Haverleij: Parcivalring 22

* Groote Wielen: De Wieldam 39

* Groote Wielen: Groote Wielenlaan 511

 

Alvast super bedankt voor jullie betrokkenheid!

Liefs team Boefjes en Barista's

   

 

Boefjes en Barista’s is een sfeervolle plek, waar ouders, kinderen en ouderen samen spelen, spelletjes doen, knutselen, bewegen en koffiedrinken. Of zoals wij het zeggen: een bakkie geluk. Met een gouden randje, want het is gevestigd in een woonzorgcentrum, zodat jong en oud samen kunnen genieten.

Boefjes en Barista's | 06 - 27142013 | info@boefjesenbaristas.nl | initiatief van Stichting De Buurtverbinder | kvk 77619498