· 

Nieuwe generatie ouderen langer thuis

Carlijn en Harry promootten Boefjes en Barista's tijdens de conferentie 'Een nieuwe generatie ouderen langer thuis' op 25 november 2020. Eerst met een korte teaser tijdens de parade van pitches. Die werd opgenomen in de studio van de locatie. Daarna werden zij geïnterviewd tijdens de talkshow. De rest van de dag zaten Harry en Carlijn achter de digitale infostand om vragen te beantwoorden. Een gezellige dag samen, die hopelijk ook zorgt voor meer aandacht voor het concept.  Bekijk hieronder de fragmenten van Harry en Carlijn. 


Boefjes en Barista’s is een sfeervolle plek, waar ouders en kinderen aandacht hebben voor elkaar, samen spelen, de wereld verkennen, buurtgenoten ontmoeten en koffiedrinken. Of zoals wij het zeggen: een bakkie geluk. Met een gouden randje, want het is gevestigd in een woonzorgcentrum, zodat jong en oud samen kunnen genieten.

 

Boefjes en Barista's | De Eendenkooi 2 | 5223 KD 's-Hertogenbosch | 06 - 11 22 87 89 | info@boefjesenbaristas.nl | initiatief van Stichting De Buurtverbinder, kvk 77619498