Stem op Boefjes en Barista's!

Jaaaa eindelijk mogen wij het bekend maken: Carlijn is met haar initiatief Boefjes en Barista's 1 van de 5 deelnemers van het groeiprogramma IGNITE Award. Super blij met en dankbaar voor deze kans!

 

Vandaag zijn we gestart met een 2-daagse kick-off en de komende 8 weken gaan we met een coach en diverse experts onze ondernemingen verder ontwikkelen. Carlijns doel: Boefjes en Barista's toekomstbestendig maken en steviger in mijn schoenen staan als sociaal ondernemer. Haar ambitie: Boefjes en Barista's in het hele land! En de missie: minder eenzaamheid onder jonge ouders en ouderen in zorgcentra.

 

Draag jij dit initiatief een warm hart toe? Stem dan op ons 😇 #dtv. Ken je het nog niet? Bekijk dan het filmpje op https://lnkd.in/eqbKkmY2

 

#bakkiegeluk #eentegeneenzaamheid #SocEnt #sociaalondernemen #impact #IGNITEAward

Boefjes en Barista’s is een sfeervolle plek, waar ouders en kinderen aandacht hebben voor elkaar, samen spelen, de wereld verkennen, buurtgenoten ontmoeten en koffiedrinken. Of zoals wij het zeggen: een bakkie geluk. Met een gouden randje, want het is gevestigd in een woonzorgcentrum, zodat jong en oud samen kunnen genieten.

 

Boefjes en Barista's | 06 - 11 22 87 89 | info@boefjesenbaristas.nl | initiatief van Stichting De Buurtverbinder, kvk 77619498

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.