Stem op Boefjes en Barista's!

Jaaaa eindelijk mogen wij het bekend maken: Carlijn is met haar initiatief Boefjes en Barista's 1 van de 5 deelnemers van het groeiprogramma IGNITE Award. Super blij met en dankbaar voor deze kans!

 

Vandaag zijn we gestart met een 2-daagse kick-off en de komende 8 weken gaan we met een coach en diverse experts onze ondernemingen verder ontwikkelen. Carlijns doel: Boefjes en Barista's toekomstbestendig maken en steviger in mijn schoenen staan als sociaal ondernemer. Haar ambitie: Boefjes en Barista's in het hele land! En de missie: minder eenzaamheid onder jonge ouders en ouderen in zorgcentra.

 

Draag jij dit initiatief een warm hart toe? Stem dan op ons 😇 #dtv. Ken je het nog niet? Bekijk dan het filmpje op https://lnkd.in/eqbKkmY2

 

#bakkiegeluk #eentegeneenzaamheid #SocEnt #sociaalondernemen #impact #IGNITEAward

Boefjes en Barista’s is een sfeervolle plek, waar ouders, kinderen en ouderen samen spelen, spelletjes doen, knutselen, bewegen en koffiedrinken. Of zoals wij het zeggen: een bakkie geluk. Met een gouden randje, want het is gevestigd in een woonzorgcentrum, zodat jong en oud samen kunnen genieten.

Boefjes en Barista's | 06 - 27142013 | info@boefjesenbaristas.nl | initiatief van Stichting De Buurtverbinder | kvk 77619498