Boefjes in Antoniegaarde

Vanaf 13 mei is Boefjes en Barista's iedere vrijdagochtend geopend van 9 tot 11.30 uur in de Brasserie van Antoniegaarde. Kom gezellig koffiedrinken en spelen en ontmoet andere ouders, kinderen en bewoners.

 

Wil je meedoen? 
Let op: aanmelden blijft verplicht. Door te werken met maximum aantallen kunnen wij voldoende ruimte en aandacht garanderen voor alle deelnemers. Vanaf medio mei gebruiken wij hiervoor een nieuwe reserveringsapp, daar wordt nog hard aan gewerkt achter de schermen. Tot die tijd kun je je aanmelden via antoniegaarde@boefjesenbaristas.nl of bel/app naar 06-11228789.

Wil jij een keer kennismaken? Meld je dan aan voor een ochtend in Antoniegaarde. Op 27 april zijn wij gesloten i.v.m. Koningsdag. Maximaal 8 huishoudens per ochtend, dus wees er snel bij.  

 

Vragen?
Neem contact op met Catinka, de Buurtverbinder die de activiteiten in Antoniegaarde gaat verzorgen, via 
antoniegaarde@boefjesenbaristas.nl of 06 - 11 22 87 89. 

Boefjes en Barista’s is een sfeervolle plek, waar ouders, kinderen en ouderen samen spelen, spelletjes doen, knutselen, bewegen en koffiedrinken. Of zoals wij het zeggen: een bakkie geluk. Met een gouden randje, want het is gevestigd in een woonzorgcentrum, zodat jong en oud samen kunnen genieten.

Boefjes en Barista's | 06 - 27142013 | info@boefjesenbaristas.nl | initiatief van Stichting De Buurtverbinder | kvk 77619498