Wij maken kans op een Appeltje van Oranje

Boefjes en Barista's is een van de kanshebbers voor een Appeltje van Oranje. Koningin Maxima rijkt deze prijs jaarlijks uit aan sociale projecten. Het thema van dit jaar is Bruggenbouwers in de buurt. Boefjes en Barista's is kanshebber, omdat wij verschillende generaties met elkaar in contact brengen. Als wij de prijs willen (€25.000) kunnen wij op nog meer plekken in Nederland jong & oud verbinden.

 

De jury bepaalt uiteindelijk welke drie initiatieven winnen. Er is een finaleplek gereserveerd voor het project met de meeste stemmen. Help jij ons mee? Klik dan op de knop om te stemmen.

Boefjes en Barista’s is een sfeervolle plek, waar ouders, kinderen en ouderen samen spelen, spelletjes doen, knutselen, bewegen en koffiedrinken. Of zoals wij het zeggen: een bakkie geluk. Met een gouden randje, want het is gevestigd in een woonzorgcentrum, zodat jong en oud samen kunnen genieten.

Boefjes en Barista's | 06 - 27142013 | info@boefjesenbaristas.nl | initiatief van Stichting De Buurtverbinder | kvk 77619498