Vrijwilligers gezocht voor de boodschappenservice

UPDATE 21/3:

- Op zoek naar vrijwilligers voor de reservelijst voor het winkeltje als iemand klachten krijgt en niet meer naar De Taling mag.

- Op zoek naar vrijwilligers die tussen 14 en 16 of tussen 17 en 18 uur kunnen helpen met intern transport van alles wat door o.a. familie wordt gebracht voor bewoners, naar desbetreffende bewoner (zoals boodschappen, schone was, pakketjes).

- En op zoek naar iedereen die een handje wil helpen op een van de locatie van Van Neynsel.

- In elk geval tot 6 april, maar vermoedelijk langer

—> mail naar carlijn@boefjesenbaristas.nl

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

 

WAAROM?

Bewoners van De Taling mogen hun woning niet uit. De Taling heeft een winkeltje in huis, maar daar mogen de bewoners niet heen. Boefjes en Barista’s probeert deze winkel de komende weken te bemensen met twee vrijwilligers per ochtend. Bewoners kunnen van ma t/m za telefonisch boodschappen bestellen tussen 9 en 12 uur. Wij verzamelen de bestellingen en plaatsen de tassen bij de voordeuren van de bewoners.

 

Daarnaast kan familie van bewoners de hele dag boodschappen, schone was, pakketjes, etc. naar de voordeur van De Taling brengen. Dat moet vervolgens intern verspreid worden naar desbetreffende bewoners. Hiervoor zoeken wij vrijwilligers voor de diensten tussen 14 en 16 uur en tussen 17 en 20 uur. Ben jij een paar uur beschikbaar? Dan kun je ons enorm helpen!

 

INTERESSE?

Ben jij klachtenvrij (geen koorts, niet hoesten of verkouden), behoor je niet tot een kwetsbare doelgroep, ben je onder de 70 jaar, en één of meer ochtenden of middagen beschikbaar? Meld je dan nu aan en help mee!

 

AANMELDEN OF VRAGEN?

Stuur een PB of e-mail naar carlijn@boefjesenbaristas.nl

Boefjes en Barista’s is een sfeervolle plek, waar ouders, kinderen en ouderen samen spelen, spelletjes doen, knutselen, bewegen en koffiedrinken. Of zoals wij het zeggen: een bakkie geluk. Met een gouden randje, want het is gevestigd in een woonzorgcentrum, zodat jong en oud samen kunnen genieten.

Boefjes en Barista's | 06 - 27142013 | info@boefjesenbaristas.nl | initiatief van Stichting De Buurtverbinder | kvk 77619498