Faciliteiten

Bij Boefjes en Barista’s is iedereen welkom; van baby’s tot honderd plus. Dé plek om samen met je kind een gezellige ochtend te beleven. Boefjes en Barista’s vind je in woonzorgcentra voor ouderen en is speciaal ingericht om ouders / verzorgers* en kinderen te ontvangen. Deze plek geeft Boefjes en Barista’s een gouden randje. Naast andere vaders, moeders* en kinderen ontmoet je hier ook oudere buurtgenoten. Zo help je ouderen, kinderen én jezelf om jullie wereld te vergroten. En dat alles onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee. Of zoals wij het zeggen: een bakkie geluk.

 * Natuurlijk kunnen ook opa's, oma's, gastouders en andere verzorgers met hun kleintje(s) meedoen aan Boefjes en Barista's activiteiten.

Faciliteiten

  • Boefjes en Barista’s is een sfeervolle en gezinsvriendelijke ontmoetingsplek. Een ideale plek om samen een momentje te pakken. Niet alleen jij kunt hier helemaal jezelf zijn; je kind ook. Ondertussen kun je genieten van een lekkere kop koffie (of iets anders), maar consumptie is niet verplicht en je mag voor je kleintje ook zelf drinken en eten meenemen. 
  • Wij richten de ontmoetingsruimte van de locaties speciaal in om ouders en kinderen – ook de allerkleinsten – een fijne tijd te laten beleven. Tussen de stoelen, tafels en banken is daarom veel ruimte om te lopen, te kruipen, te liggen, en om je kinderwagen te parkeren. 
  • Bij Boefjes en Barista's zorgen we voor een gevarieerd speelaanbod voor alle leeftijden, gericht op het stimuleren van interactie.
  • We richten ons vooral op de leeftijden 0 tot 4 jaar. Komt er een ouder kindje mee, bijvoorbeeld tijdens een studiedag of schoolvakantie? Geen enkel probleem! Voor die kinderen (4+) hebben we een 'geheime' voorraad met spelmateriaal dat niet geschikt is voor de kleintjes. 
  • Naast een veilige en uitdagende speelomgeving voor alle leeftijden, zorgen wij ook graag goed voor de (gast/groot)ouders. Waar loop je tegenaan als je met kinderen de deur uit gaat? Wij maken het je graag gemakkelijk. Zo staan er snoetenpoetsers op alle tafels en hebben wij het 'oeps-vergeten-geen-probleem-mandje met o.a. billendoekjes, reserve luiers en rompertjes. Mis je nog iets? Laat het ons weten.
  • Als je zin hebt kun je iets bestellen van onze kleine koffiebar. Wij dagen zorgcentra uit lekkere koffie(soorten) aan te bieden voor alle ouders/verzorgers die met hun boefjes langskomen, maar hebben zij die voorziening niet, dan zorgen wij daarvoor. Wij voorzien de deelnemers van lekkere en eerlijke koffie en fairtrade thee. De Buurtverbinders van Boefjes en Barista's hebben de basis baristakennis en zorgen ervoor dat iedereen een fijne ochtend heeft, gezellig samen kan koffiedrinken en er (duurzame) verbinding ontstaat tussen de deelnemers. 

Boefjes en Barista’s is een sfeervolle plek, waar ouders, kinderen en ouderen samen spelen, spelletjes doen, knutselen, bewegen en koffiedrinken. Of zoals wij het zeggen: een bakkie geluk. Met een gouden randje, want het is gevestigd in een woonzorgcentrum, zodat jong en oud samen kunnen genieten.

Boefjes en Barista's | 06 - 27142013 | info@boefjesenbaristas.nl | initiatief van Stichting De Buurtverbinder | kvk 77619498