Een ochtend bij Boefjes en Barista's

Bij Boefjes en Barista’s is iedereen welkom: van 0 tot 100+. Wij zorgen ervoor dat jong en oud een gezellige ochtend heeft samen. Dit doen wij door ontmoetingsplekken te creëren in woonzorgcentra, waar ouders en kinderen uit de buurt naar toe komen. Drie generaties gaan samen koffiedrinken, spelen, knutselen en bewegen en maken nieuwe vrienden.  

Wilt u eens van gedachten wisselen over wat Boefjes en Barista's voor uw zorgorganisatie kan betekenen? Neem contact op met initiatiefnemer Carlijn van den Berge via 06 - 2714 2013 of carlijn@boefjesenbaristas.nl. Kijk ook op de pagina Welzijn voor meer informatie. 

Boefjes en Barista’s is een sfeervolle plek, waar ouders, kinderen en ouderen samen spelen, spelletjes doen, knutselen, bewegen en koffiedrinken. Of zoals wij het zeggen: een bakkie geluk. Met een gouden randje, want het is gevestigd in een woonzorgcentrum, zodat jong en oud samen kunnen genieten.

Boefjes en Barista's | 06 - 27142013 | info@boefjesenbaristas.nl | initiatief van Stichting De Buurtverbinder | kvk 77619498