Postactie Groetjes van Boefjes

De missie van Boefjes en Barista's is jong en oud te verbinden. Dat doen we op verschillende manieren, waaronder via de postactie 'Groetjes van Boefjes. 

 

Doel

Wij willen alle ouderen van woonzorgcentra in 's-Hertogenbosch en Rosmalen blij maken met vrolijke geknutselde post van kinderen.

 

Kom in actie:

1. Knutselactiviteiten op locatie

2. Thuis

3. Op school of de opvang

4. Lever je post in op een van de 10 locaties

 

1. Kom in actie - knutselactiviteiten op locatie

Vind je het leuk om een keer samen met andere ouders/verzorgers en boefjes te knutselen? Neem dan deel aan een van de knutselactiviteiten. Op deze ochtenden gaan we met een klein groepje post knutselen, maar ook gezellig koffiedrinken en spelen. Aanmelden is verplicht en er geldt een maximum aantal deelnemers per activiteit. Locaties: huiskamer Bij Katrien (Schilderstraat 33 's-Hertogenbosch) en bibliotheek Huis 73 Rosmalen (Perron-3).

Kijk op ons reserveringssysteem SuperSaaS voor de beschikbare dagen en tijden en reserveer een plek. 

 

1. Kom in actie - thuis

Doen jullie mee? Teken, knutsel, schilder, haak, brei, strijkkraal, loom, bouw, fröbel, puzzel, vertel en schrijf. Iedere eigen (creatieve) invulling is welkom. Alle vrolijke post is goed! Ga aan de slag met je boefje(s) en fröbel en schrijf zelf ook gezellig mee. Hoe meer post, hoe beter! En weet je wat het nog leuker maakt? Als je er een berichtje bij doet met de naam en het adres van het creatieve boefje. Dan kan de ontvanger eventueel ook post terug sturen. Zou toch leuk zijn als er zo een penvriendschap ontstaat tussen jullie en een van de 'opa's en oma's'?  Gouden tip: soms stapelen alle tekeningen en knutselwerkjes waar kinderen mee thuiskomen of thuis maken zich op. Doe ze niet in de papierbak, maar zet deze in voor de postactie! 

 

3. Kom in actie - op school of de opvang

Ga gezellig met de hele groep aan de slag om post te maken. Of vraag aan de medewerkers van de opvang of ze met de kinderen mee willen doen. Laat het ons weten als jullie meedoen, dan komen wij de creaties op locatie ophalen. Bel of mail naar: info@boefjesenbaristas.nl of 06-11228789. We kunnen ook tijdelijk onze speciale brievenbus op jullie locatie zetten, dat maakt het extra leuk voor de kinderen om mee te doen. 

 

4. Inzamelpunten

De post die tijdens de activiteiten op locatie worden gemaakt, doen de kinderen daar direct in de brievenbus. De post die jullie thuis maken / verzamelen kun je in de brievenbus doen van een van onderstaande inzamelpunten. Dan zorgen wij ervoor dat alle post eerlijk verdeeld en verspreid wordt over de huizen.  

 

* DB Zuid: Pettelaarseweg 268

* DB West: Lagemorgenlaan 31

* DB Centrum: Bij Katrien, Schilderstraat 33 (verpakken t.a.v. Boefjes en Barista's woensdagochtend)

* De Donk: Donkse Dreef 250

* Maaspoort: Braspenninglaan 107

* Maaspoort: Mariënkroon 9

* Empel: Berenklauw 198

* De Haverleij: Parcivalring 22

* Groote Wielen: De Wieldam 39

* Rosmalen: Jeugdbibliotheek Huis73, Perron-3 (verpakken t.a.v. Boefjes en Barista's maandagochtend)) 

 

Vragen?

Heb je vragen over deze actie? Neem dan contact op met initiatiefnemer Carlijn van den Berge via info@boefjesenbaristas.nl of 06-11228789. 

 

Alvast super bedankt voor jullie betrokkenheid!

Liefs team Boefjes en Barista's

 

Dank aan onze sponsoren, donateurs en partners

Deze actie is een initiatief van Stichting De Buurtverbinder, opgezet door Boefjes en Barista's in samenwerking met Bij Katrien en Huis73. Mede mogelijk gemaakt dankzij hoofdsponsor Univé Buurtfonds en sponsoren VSB Buurtfonds, Postcodeloterij Buurtfonds, Stichting Haella en Gemeente 's-Hertogenbosch. 

 

Boefjes en Barista’s is een sfeervolle plek, waar ouders, kinderen en ouderen samen spelen, spelletjes doen, knutselen, bewegen en koffiedrinken. Of zoals wij het zeggen: een bakkie geluk. Met een gouden randje, want het is gevestigd in een woonzorgcentrum, zodat jong en oud samen kunnen genieten.

Boefjes en Barista's | 06 - 27142013 | info@boefjesenbaristas.nl | initiatief van Stichting De Buurtverbinder | kvk 77619498