Nu ook Boefjes en Barista's in Eindhoven

Boefjes en Barista's gaat opent een locatie in Eindhoven. Vanaf 5 juni kunnen ouders met hun jonge kinderen elke maandagochtend tussen 9 en 12 uur komen spelen en gezellig koffiedrinken bij Vitalis Berckelhof.

 

Vitalis Berckelhof ligt in de wijk Tongelre in een kindvriendelijke buurt, dichtbij een (speel)veld en basisschool. Het is makkelijk te bereiken met de fiets of auto. Ook in Eindhoven vind je onze bekende speelhoeken en spe(e)activiteiten en natuurlijk onze lekkere koffie en thee. Buurtverbinders Catinka en Carlijn zorgen ervoor dat iedereen een gezellig ochtend heeft.

 

Hopelijk zien we jullie binnenkort bij Boefjes Berckelhof!

Boefjes en Barista’s is een sfeervolle plek, waar ouders, kinderen en ouderen samen spelen, spelletjes doen, knutselen, bewegen en koffiedrinken. Of zoals wij het zeggen: een bakkie geluk. Met een gouden randje, want het is gevestigd in een woonzorgcentrum, zodat jong en oud samen kunnen genieten.

Boefjes en Barista's | 06 - 27142013 | info@boefjesenbaristas.nl | initiatief van Stichting De Buurtverbinder | kvk 77619498