Stichting De Buurtverbinder

Boefjes en Barista's is een initiatief van Carlijn van den Berge uit 's-Hertogenbosch. Deze sociale onderneming is onderdeel van Stichting De Buurtverbinder. Deze stichting steunt maatschappelijke initiatieven - zoals Boefjes en Barista's - die verschillende doelgroepen verbinden in een buurt of wijk om zo de sociale basis en cohesie in wijken te versterken en eenzaamheid tegen te gaan. 

 

Carlijn heeft Boefjes en Barista's bedacht toen haar dochter geboren werd. Zij merkte dat haar wereld een stuk kleiner werd, ze meer aan huis gebonden was, en eigenlijk graag andere ouders en kinderen wilde ontmoeten. Door haar werkervaring bij een zorgorganisatie, wist zij dat woonzorgcentra graag de verbinding zoeken met de wijk. En dat ze daar de ruimte hebben voor kinderen en blij zijn als er meer reuring in huis komt. Een ideale combinatie eigenlijk. Meer weten? Bekijk onderstaande video.  

Interview oprichter Boefjes en Barista's

Boefjes en Barista’s is een sfeervolle plek, waar ouders, kinderen en ouderen samen spelen, spelletjes doen, knutselen, bewegen en koffiedrinken. Of zoals wij het zeggen: een bakkie geluk. Met een gouden randje, want het is gevestigd in een woonzorgcentrum, zodat jong en oud samen kunnen genieten.

Boefjes en Barista's | 06 - 27142013 | info@boefjesenbaristas.nl | initiatief van Stichting De Buurtverbinder | kvk 77619498