Nieuwe locatie: Boefjes in de Zuiderschans

Boefjes en Barista's gaat verhuizen naar de Zuiderschans in 's-Hertogenbosch (Sweelinckplein 12, tegenover het Sint-Janslyceum). Per 1 februari kunnen wij iedereen daar ontvangen op de woensdagochtend van 9 tot 12 uur. 

 

Woonzorgcentrum Zuiderschans is ook een locatie van Van Neynsel, net als De Taling en Antoniegaarde. Zuiderschans is afgelopen zomer pas geopend en helemaal gericht op ontmoeten en verbinden. En dat past perfect bij Boefjes en Barista’s! Wij zijn dan ook heel enthousiast over de Zuiderschans en hebben er veel zin in. 

 

Helaas betekent dit ook dat we volgende week voor het laatst in De Taling en Antoniegaarde zijn. Jullie mogen natuurlijk altijd op bezoek blijven gaan, ook als Boefjes en Barista's daar niet meer is.

 

Voor de vrijdag zijn we nog op zoek naar een nieuwe locatie, dus voorlopig is er geen Boefjes op de vrijdagochtend. Mocht je bij een woonzorgcentrum werk of daar iemand kennen, dan mag je natuurlijk een balletje opgooien :-) 

 

Hopelijk zien we jullie binnenkort bij Boefjes Zuiderschans!

Boefjes en Barista’s is een sfeervolle plek, waar ouders, kinderen en ouderen samen spelen, spelletjes doen, knutselen, bewegen en koffiedrinken. Of zoals wij het zeggen: een bakkie geluk. Met een gouden randje, want het is gevestigd in een woonzorgcentrum, zodat jong en oud samen kunnen genieten.

Boefjes en Barista's | 06 - 27142013 | info@boefjesenbaristas.nl | initiatief van Stichting De Buurtverbinder | kvk 77619498