Weer open in De Taling

Na twee jaar op afstand jong en oud verbonden te hebben, kunnen wij elkaar vanaf april eindelijk weer op locatie ontmoeten!

 

Vanaf 6 april is Boefjes en Barista's iedere woensdagochtend geopend van 9 tot 11.30 uur in het Atrium van De Taling. Kom gezellig koffiedrinken en spelen en ontmoet andere ouders, kinderen en bewoners. 

 

Wil je meedoen? 

Let op: aanmelden blijft verplicht. Door te werken met maximum aantallen kunnen wij voldoende ruimte en aandacht garanderen voor alle deelnemers. Vanaf medio mei gebruiken wij hiervoor een nieuwe reserveringsapp, daar wordt nog hard aan gewerkt achter de schermen. Tot die tijd kun je je aanmelden via detaling@boefjesenbaristas.nl of bel/app naar 06-11228789. Wil jij een keer kennismaken? Meld je dan aan voor een ochtend in De Taling. Op 27 april zijn wij gesloten i.v.m. Koningsdag. Maximaal 8 huishoudens per ochtend, dus wees er snel bij.  

 

Vragen?
Neem contact op met Catinka, de Buurtverbinder die de activiteiten in De Taling gaat verzorgen, via detaling@boefjesenbaristas.nl of 06 - 11 22 87 89. 

Boefjes en Barista’s is een sfeervolle plek, waar ouders, kinderen en ouderen samen spelen, spelletjes doen, knutselen, bewegen en koffiedrinken. Of zoals wij het zeggen: een bakkie geluk. Met een gouden randje, want het is gevestigd in een woonzorgcentrum, zodat jong en oud samen kunnen genieten.

Boefjes en Barista's | 06 - 27142013 | info@boefjesenbaristas.nl | initiatief van Stichting De Buurtverbinder | kvk 77619498