Boefjes pop-up in 's-Hertogenbosch en Rosmalen

Vanwege corona kunnen wij nog niet terecht in een woonzorgcentrum, maar gelukkig hebben we twee andere locaties gevonden waar we een Boefjes pop-up mogen organiseren. Gezelligheid, koffiedrinken, spelen en knutselen voor ouderen voor het project Groetjes van Boefjes.

  • Iedere woensdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur in huiskamer Bij Katrien, Schilderstraat 33 's-Hertogenbosch.
  • Iedere maandagochtend van 10.15 tot 12.00 uur in jeugdbibliotheek Huis73 Rosmalen, Perron 3. 

Aanmelden verplicht

Alle leeftijden zijn welkom en deelname is gratis, wel even aanmelden via Supersaas. We werken met een maximum aantal deelnemers, dus reserveer op tijd een plekje.  

 

Met dank aan 

Deelname is gratis dankzij de fantastische sponsoren en partners van het project Groetjes van Boefjes: Univé Buurtfonds, VSB Fonds, Postcodeloterij Buurtfonds, Stichting Haella, gemeente 's-Hertogenbosch, Bij Katrien en Huis73.  

Boefjes en Barista’s is een sfeervolle plek, waar ouders en kinderen aandacht hebben voor elkaar, samen spelen, de wereld verkennen, buurtgenoten ontmoeten en koffiedrinken. Of zoals wij het zeggen: een bakkie geluk. Met een gouden randje, want het is gevestigd in een woonzorgcentrum, zodat jong en oud samen kunnen genieten.

 

Boefjes en Barista's | 06 - 11 22 87 89 | info@boefjesenbaristas.nl | initiatief van Stichting De Buurtverbinder, kvk 77619498

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.