Tijdelijke sluiting i.v.m. COVID-19

COVID-19 beleid Van Neynsel:

tijdelijke sluiting Boefjes en Barista’s in De Taling

Closed until further notice because of COVID-19

Update 12 juni 2020: Stapje voor stapje krijgen de bewoners van De Taling weer wat meer vrijheid en mogen ze, beperkt en geregistreerd, bezoek ontvangen. Verder houdt Van Neynsel De Taling gesloten voor bezoekers. Houd deze website en Facebook in de gaten voor updates, zodra we weten wanneer we weer open kunnen informeren we dat hier. Wat doen wij in de tussentijd om jong en oud te verbinden? En wat kunnen jij en je boefje doen? Doe mee met de actie 'Groetjes van Boefjes' of meld je aan als vrijwilliger voor de boodschappenservice voor De Taling. 

 

Boefjes en Barista’s is een sfeervolle plek, waar ouders en kinderen aandacht hebben voor elkaar, samen spelen, de wereld verkennen, buurtgenoten ontmoeten en koffiedrinken. Of zoals wij het zeggen: een bakkie geluk. Met een gouden randje, want het is gevestigd in een woonzorgcentrum, zodat jong en oud samen kunnen genieten.

 

Boefjes en Barista's | 06 - 11 22 87 89 | info@boefjesenbaristas.nl | initiatief van Stichting De Buurtverbinder, kvk 77619498

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.