· 

Tijdelijke sluiting i.v.m. COVID-19

COVID-19 beleid Van Neynsel:

tijdelijke sluiting Boefjes en Barista’s in De Taling

Closed until further notice because of COVID-19

Update 15 maart 2020, 23.00 uur: Van Neynsel heeft alle bijeenkomsten en activiteiten waar ook mensen van buitenaf naartoe komen, afgelast tot nader bericht maar in elk geval tot 6 april. Boefjes & Barista’s gaat dus voorlopig niet open in De Taling. Houd deze website en Facebook in de gaten voor updates, zodra we weten wanneer we weer open kunnen informeren we dat hier. Kijk voor meer informatie over de RIVM-richtlijnen m.b.t. COVID-19 voor inwoners uit Noord-Brabant op: https://www.rivm.nl/nieuws/covid-19-nieuwe-aanwijzing-voor-inwoners-noord-brabant

 

Boefjes en Barista’s is een sfeervolle plek, waar ouders en kinderen aandacht hebben voor elkaar, samen spelen, de wereld verkennen, buurtgenoten ontmoeten en koffiedrinken. Of zoals wij het zeggen: een bakkie geluk. Met een gouden randje, want het is gevestigd in een woonzorgcentrum, zodat jong en oud samen kunnen genieten.

 

Boefjes en Barista's | De Eendenkooi 2 | 5223 KD 's-Hertogenbosch | 06 - 11 22 87 89 | info@boefjesenbaristas.nl