het team

 

Carlijn van den Berge

 

Oprichter en directeur Boefjes en Barista's. Zorgt ervoor dat achter de schermen alles geregeld wordt. 

 

Catinka van der Ham

 

Onze Buurtverbinder op de locaties in Den Bosch en Eindhoven. Ontfermt zich over alle gasten en verbindt jong & oud. 

 

Toppers 

 

Jennifer, Bianca, Gerrie, Marja, Tessa, Inge en Jori: de ondersteunende toppers van Boefjes en Barista's, zowel op locatie als achter de schermen.


Ben jij een echte buurtverbinder?

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor Boefjes en Barista's. Als vrijwilliger zorg jij samen met de Buurtverbinder voor gezellige en betekenisvolle ontmoetingen. Elke locatie heeft zijn eigen team van enthousiaste vrijwilligers. Samen zijn jullie de gezichten voor de deelnemers van de locatie.

 

Als vrijwilliger help je de buurtverbinder bij het klaarmaken van de locatie, het begroeten van de deelnemers, de koffiebar en het helpen bij spelletjes en activiteiten. 

 

Interesse?

Laat het ons via het inschrijfformulier weten. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Nog geen Boefjes en Barista's in jouw gemeente?

Het is onze droom om overal in Nederland jong en oud te verbinden. Is er in jouw gemeente nog geen Boefjes en Barista's? Dan komen we graag met jou in contact om samen te kijken hoe we ook in jouw gemeente een locatie kunnen openen. Stuur een e-mail naar info@boefjesenbaristas.nl en dan nemen wij contact met jou op.

Boefjes en Barista’s is een sfeervolle plek, waar ouders, kinderen en ouderen samen spelen, spelletjes doen, knutselen, bewegen en koffiedrinken. Of zoals wij het zeggen: een bakkie geluk. Met een gouden randje, want het is gevestigd in een woonzorgcentrum, zodat jong en oud samen kunnen genieten.

Boefjes en Barista's | 06 - 27142013 | info@boefjesenbaristas.nl | initiatief van Stichting De Buurtverbinder | kvk 77619498