het team

 

Catinka van der Ham

 

Onze Buurtverbinder op de locaties in Den Bosch en Eindhoven. Ontfermt zich over alle gasten en verbindt jong & oud. 

 

Vrijwilligers 

 

Bianca, Jennifer, Gerrie, Marja en Tessa: onze ondersteunende toppers. Werkzaam als Buurtverbinder op locatie of achter de schermen. 

 

Carlijn van den Berge

 

Oprichter en directeur Boefjes en Barista's. Zorgt ervoor dat achter de schermen alles geregeld wordt. 


Ben jij een echte buurtverbinder?

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor Boefjes en Barista's. Als vrijwilliger zorg jij samen met de Buurtverbinder voor gezellige en betekenisvolle ontmoetingen. Elke locatie heeft zijn eigen team van enthousiaste vrijwilligers. Samen zijn jullie de gezichten voor de deelnemers van de locatie.

 

Als vrijwilliger help je de vaste Buurtverbinder tijdens de ochtenden bij het klaarmaken van de locatie, het begroeten van de deelnemers, de koffiebar en het helpen bij spelletjes en activiteiten. Zo vaak en wanneer jij maar kan.

 

 

Interesse of vragen?

Stuur dan een email naar info@boefjesenbaristas.nl of neem contact op via 06-27142013

Nog geen Boefjes en Barista's in jouw gemeente?

Het is onze droom om overal in Nederland jong en oud te verbinden. Is er in jouw gemeente nog geen Boefjes en Barista's? Dan komen we graag met jou in contact om samen te kijken hoe we ook in jouw gemeente een locatie kunnen openen. Stuur een e-mail naar info@boefjesenbaristas.nl en dan nemen wij contact met jou op.

Boefjes en Barista’s is een sfeervolle plek, waar ouders, kinderen en ouderen samen spelen, spelletjes doen, knutselen, bewegen en koffiedrinken. Of zoals wij het zeggen: een bakkie geluk. Met een gouden randje, want het is gevestigd in een woonzorgcentrum, zodat jong en oud samen kunnen genieten.

Boefjes en Barista's | 06 - 27142013 | info@boefjesenbaristas.nl | initiatief van Stichting De Buurtverbinder | kvk 77619498